Situaţia drumurilor din judeţul Cluj

În cursul dimineţii zilei de 8 ianuarie 2016, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, nesemnalându-se până în acest moment incidente sau accidente rutiere.

Ca urmare a precipitaţiilor mixte şi a temperaturilor negative înregistrate, mai multe sectoare de drumuri judeţene aflate pe raza judeţului Cluj au fost afectate de fenomenul de polei.

În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele 12 ore s-a acţionat pe un număr de 65 de drumuri judeţene, cu un total de 46 de utilaje. În total, a fost folosită o cantitate de 506 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Se acţionează în continuare cu utilaje cu lamă pentru curăţirea zăpezii şi lărgirea carosabilului, respectiv împrăştierea de materiale antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Arestat pentru pornografie infantilă, racolare de minori în scopuri sexuale şi trafic de minori

La data de 6 ianuarie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj - Napoca şi procurorii D.I.I.C.O.T. –

Close