Situaţia drumurilor din judeţ – 15 ianuarie

În cursul dimineţii zilei de 15 ianuarie 2016, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, nesemnalându-se până în acest moment incidente sau accidente rutiere.

Ca urmare a temperaturilor negative înregistrate pe parcursul ultimelor 12 ore (-3 grade Celsius), mai multe sectoare de drumuri judeţene aflate pe raza judeţului Cluj au fost afectate de fenomenul de polei. În zonele de munte, grosimea stratului de zăpadă poate ajunge până la 20 de centimetri.

În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele 12 ore s-a acţionat pe un număr de 49 de sectoare de drumuri judeţene cu 23 utilaje şi s-au desfăşurat acţiuni de revizie pe 13 sectoare de drumuri judeţene cu 11 autovehicule. În total, a fost folosită o cantitate de 470 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

La această oră, pe sectoarele de drum menţionate se acţionează în continuare cu utilaje cu lamă pentru curăţirea zăpezii şi lărgirea carosabilului (exclusiv în zonele de munte), respectiv împrăştierea de materiale antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei. Totodată, se acţionează pentru îndepărtarea obstacolelor de pe carosabil.

Reamintim faptul că lucrările de deszăpezire sunt executate de SC Napoca Construcţii SA (pe Lotul 2 de drumuri judeţene – zona Turda) şi de SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA (pe Lotul 1 – zona Huedin-Gilău şi Lotul 3 – zona Gherla-Dej).

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Acţiune a poliţiştilor în zona aeroportului

La data de 13 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca au acţionat în zona Aeroportului Internaţional...

Close