Simulările la probele scrise ale examenelor naționale 2017 continua

În perioada 13-17 martie au loc simulări ale probelor scrise la examenele de Evaluare Națională pentru elevii claselor a VIII-a și a-XI-a respectiv a – XII- a pentru Bacalaureat.

In Bistrita – Nasaud sunt așteptați aproximativ 3000 elevi de clasa a VIII-a și câte 2000 elevi la clasele a XI-a și a XII-a.

Calendarul de desfășurare al simulării este următorul:
Luni 13 martie a avut loc proba scrisă de Limba și literatura română (clasa a VIII-a) și proba E)a – Bacalaureat (clasele a XI-a și a XII-a).
Marti 14 martie s-a desfasurat proba scrisă de Limba și literatura maternă (clasa a VIII-a) și proba E)b) – Bacalaureat (clasele a XI-a și a XII-a).

Pe 16 martie va avea loc proba scrisă la matematică (clasa a VIII-a) și proba E)c) – proba obligatorie a profilului – Bacalaureat (clasele a XI-a și a XII-a)

Vineri 17 martie se va desfasuta proba E(d) – proba la alegere a profilului și specializării – Bacalaureat (exclusiv pentru elevii clasei a XII–a).
Rezultatele vor fi comunicate elevilor în data de 31 martie.

Notele nu vor fi trecute în catalog decât la solicitarea scrisă a elevilor, rezultatele fiind discutate la nivelul fiecărei instituții de învățământ, pe baza acestora fiind luate măsuri pentru îmbunătățirea rezultatelor școlare.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Tibi Useriu conduce in continuare ultramaratonul de la Polul Nord

După 378 de km, aproape 99 de ore de la start, Tibi a ajuns la Inuvik. E primul, cu un

Close