Sima zis “Vampirul” a fost trimis in judecata

Dorin Grigore Sima, zis „Vampiru”, autorul jafului de la agenţia din Bistrita Raiffeisen Bank de pe Calea Moldovei a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud în stare de arest preventiv. Sima este acuzat de tâlhărie calificată, tentativă la omor calificat, ultraj la un poliţist, nerespectarea regimului armelor şi muniţiei şi uz de armă fără drept.

Pe 5 iulie anul acesta Dorin Grigore Sima a pătruns în sediul agenţiei bancare amintite, unde sub amenintarea unui pistol le-a determinat pe funcţionarele aflate la munca să-i dea sumele de 9.282 lei şi 2225 euro.

In comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud se mai arata ca “ în data de 12 iulie, fiind urmărit de către organele de poliţie şi dispozitivele constituite pentru prinderea acestuia, fiind arestat în lipsă, a executat focuri de armă, cu acelaşi pistol, asupra unui lucrător de poliţie, vătămându-l corporal în zona unui braţ, leziunile corporale fiind vindecabile în termen de 64-65 zile de îngrijiri medicale”.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

“Spune da comunicării” aflat la a-2-a editie – un curs destinat tinerilor

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, alături de Colegiul Naţional Andrei Mureşanu şi Colegiul Natţional Liviu Rebreanu desfăşoară în...

Close