SIGURANȚA ÎN ȘCOLI – O PRIORITATE A POLIȚIEI BISTRIȚENE

Ieri, 14 septembrie a.c., polițiștii bistrițeni au fost prezenți în școlile din județ, fiind în continuare alături de elevi.

Cu această ocazie au desfășurat activități informativ-preventive și educative, având scopul creșterii gradului de siguranță al elevilor, atât în școli, cât și în mediul on-line.

Pentru că prima săptămână de școală se apropie de final, polițiștii le mulțumesc copiilor pentru că au avut un comportament preventiv și au înțeles că, a fi în siguranță în mediul on-line, înseamnă să respecte câteva reguli :

Sunt atenți cu programele sau materialele gratuite pe care le descarcă de pe Internet;

Dau dovadă de respect pe rețele de socializare, fără să trimită imagini sau mesaje jignitoare altor persoane;

Evită să ofere persoanelor „întâlnite” pe Internet informaţii personale despre ei sau familia lor (nume, adresă, şcoala la care învaţă, program zilnic, fotografii etc.).

Vom fi zilnic alături de dumneavoastră și ne exprimăm convingerea că parteneriatul pentru o școală în siguranță se va dovedi și în acest an extrem de eficient, având un singur rezultat – o copilărie liniștită, cu reușite care să pună bazele unui viitor frumos.

 

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

METEO BISTRITA (weekend 16-17 septembrie 2017)

Sâmbătă (16 septembrie 2017) Vremea se va menține frumoasã, dar va fi cãlduroasã. Cerul va fi mai mult senin, iar

Close