Sfârsit de sezon competițional excelent la disciplina ciclism montan de coborâre (MTB Downhill) pentru echipa locală de ciclism, Bistrtiz Bike Shop Racing Team

Reprezentanta sexului frumos, Petra Zagrean a resușit performanța de a urca pe cea mai înalta treaptă a podiumului la toate cele patru etape din Cupa Romanie la Downhill (etapa 1 – Cheile Gradiștei,jud. BV, etapa 2- Vatra Dornei, jud. SV, etapa 3 – Buscat, jud. CJ și etapa 4 – Madarași, jud. HR) iar la Campionatul Național de Downhill din Sinaia unde vremea nu a fost tocmai favorabilă ,Petra a alunecat în utimul viraj astfel ocupand locul 2.

Cel mai tânar membru alechipei, Someșan Paul desi înca nou acestei dișcipline, a resușit clasarea pe locul 3 în Cupa Romaniei la Downhill și locul 1 la Campionatul Național de Downhill astfel devenind Campion Național la categoria copii.

Alex Acurmuloaie a avut ghinionul de a-și fractura clavicula în antrenametele de la Campionatul Național iar Giovani Tanaselea reusit să ocupe locul 2 la Campionatul Național, categoria Hardtail (bicicleta echipată cu suspensie doar la roata din față).

Hunyadi Mihai s-a clasat pe locul 3 în Cupa Romaniei la Downhill, categoria Masters (peste 30 ani) și locul 11 la Campionatul Național, iar Scuturici Pavel ocupă locul 7 în Cupa Romaniei la Downhill și locul 12 la Campionatul Național (categoria Masters).

Membrii Bistritz Bike Shop Racing Team au început deja antrenementele off-season și așteaptă cu nerabdare urmatorul sezon competițional.

Bistritz Bike Shop Racing Team
0745 707007
[email protected]
http://www.bistritzbikeshop.ro/ 

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

O casă în mâna ta. Crosul Elenei

Fiecare participant la O casă în mâna ta. Crosul Elenei. trebuie să respecte prezentul regulament pentru a putea participa la

Close