Senatorul Ioan Denes este de parere ca statul umileste oamenii prin intermediul ghiseelor si al taxelor nejustificate

PSD-ul a depus o iniţiativă legislativă prin care doreşte eliminarea a 102 taxe fiscale: timbrul de mediu, 33 de taxe consulare şi de cetăţenie, 20 de taxe de la Registrul Comerţului, taxele radio-tv, taxa suplimentară pentru eliminarea paşaportului, 22 de taxe petru peiderea sau modificarea actelor, 13 taxe extrajudiciare de timbre, taxele pentru permisele de pescuit recreativ.

Legea va intra săptămâna viitoare în dezbaterea comisiilor şi în plenul Camerei Deputaţilor. Deputatul Doina Pana este convinsa ca aceasta va trece fara probleme.

Printre initiatori se afla si senatorul Ioan Denes care a spus intr-o intilnire cu presa ca: “ sunt taxe care arată neîncrederea statului în cetăţeni şi intenţia de a-i umili. Ghişeele sunt locuri ale umilinţei şi trăim asta de ani de zile. Statul, prin aceste taxe, îşi exprimă lipsa de respect pentru viaţa oamenilor. Impactul pentru bugetul de stat este minor, însă este major în viețile oamenilor. Multe taxe nu acoperă cheltuielile sistemului de încasare, ci produc costuri “ a spus Denes.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

S-a deschis Targul de purici

Ovidiu Frenț prefectul județului a participat la deschiderea oficială a Târgului de Purici alături de Alexandru Pugna vicepreşedintele Consiliului Judeţean,...

Close