Seminar „Ba se poate în educație!”

Joi, 23 februarie, la Bistrița are loc seminarul “Ba se poate! în educație” la Inspectoratul Scolar Bistrita – Nasaud incepand cu ora 14. Sunt asteptati toți cei interesați să contribuie la o schimbare în domeniu – profesori, elevi, părinți, directori de școli, reprezentanți ai ONG-urilor.

Veți afla de la Simona David Crisbășanu, lider al Asociației ROI și membru al conducerii Federației Coaliția pentru Educație, despre rezultatele extraordinare pe care profesorii, elevii și părinții le pot obține pentru școala lor atunci cînd lucrează împreună, în echipă. Simona vă va dezvălui din lecțiile învățate în proiecte precum Zburd – Educație prin coaching și Adoptă un liceu. Alături de Simona, vor participa Cristina Onofrei și Mirela Hagea, coachi în cadrul proiectului Zburd-Educație prin coaching.

Taxa de participare este de 20 de lei insa participarea elevilor si studentilor este gratuita.

Seminarul este organizat de către Asociația ROI, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița Năsăud și cu Casa Corpului Didactic a judetului BN.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Incendiu azi noapte la Mijlocenii Bargaului

Un incendiu izbuncit azi noapte, în localitatea Mijlocenii Bîrgăului, la o anexă gospodărească, a fost foarte aproape să provoace pagube

Close