SELGROS deschide primul sau magazin la BISTRITA si al treilea cu format nou al retelei

Selgros Cash&Carry Romania, unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc, inaugureaza la Bistrita a treia sa unitate in format compact, dupa cele din Targu Mures si Alba Iulia, deschise in 2016.

Clientii sunt asteptati in magazin cu o sortimentatie de marfuri alimentare, specifica Selgros, precum si cu o selectie reprezentativa a gamei de produse nealimentare.

“Magazinul de la Bistrita este al treilea in format compact din tara. Vom oferi membrilor clubului nostru, profesionisti si pasionati de bunataturi, acelasi sortiment diversificat si sofisticat, de care se bucura toti clientii nostri, intr-un format modern si prietenos”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry Romania.

Magazinul are o suprafata de vanzare de 4.000 mp (fata de cei 10.000 mp ai unitatilor standard Selgros), si respecta accentul pus de Selgros pe competenta sa majora in produse alimentare si gastronomie.

Structura acestuia integreaza conceptul de piata adoptat de catre companie incepand cu 2014, cu legume si fructe, peste si fructe de mare, carne si produse de brutarie.

De asemenea, magazinul gazduieste si o vitrina asistata cu branzeturi si delicatese, semipreparate din carne si specialitati. In plus, unitatea asigura un spatiu reprezentativ, dedicat articolelor nealimentare, printre care: articole pentru copii, articole de sezon, electronice si electrocasnice precum si o variata gama de articole de menaj.

Selgros Cash&Carry Romania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 21 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj-Napoca, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia.

SURSA: TrendsHRB

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

ANM INFORMARE METEOROLOGICA FARA COD – intensificãri ale vântului şi averse moderate cantitativ

În intervalul 11 Sep 2017, ora 17:00 -> 12 Sep 2017, ora 21:00, temporar, vântul va avea intensificãri în majoritatea

Close