Sedinta de îndată a Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud

Astazi consilierii judeteni sunt asteptati la Palatul Administrativ pentru a vota urmatoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice: Studiul de fezabilitate pentru obiectivul „Construirea de locuinţe destinate închirierii pentru tinerii specialişti în sănătate” situate pe str. Prundului 16D, Municipiul Bistrița, Județul Bistrița-Năsăud.

2. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud nr. 10/2016 privind aprobarea Ghidului solicitantului privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate de la bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud pentru activităţi nonprofit de interes judeţean.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului anual al finanţărilor nerambursabile alocate pentru activităţi nonprofit de interes judeţean pentru anul 2017 şi numirea comisiilor de evaluare a proiectelor.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

167 de elevi participa la Concursul naţional de interpretare a muzicii româneşti Sigismund Toduta

Liceul de muzica Tudor Jarda Bistrita, organizează, în parteneriat cu Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita- Nasaud, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud,

Close