Sedinta Consiliului Judetean are loc pe 28 martie

Alesii judeteni sunt convocati in şedinţă ordinară pe 28 martie de la orele 15, în sala de şedinţe a Palatului Administrativ al judeţului Bistriţa-Năsăud, ei vor avea de analizat si votat urmatoarea ordine de zi:

1. Aprobarea procesului-verbal al ședinței ordinare a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din data de 22 februarie 2017.

2. Aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din data de 3 martie 2017.

3. Aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din data de 22 martie 2017.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea contribuţiei Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, în calitate de partener, la finanţarea acţiunilor Centrului de Informare Europe Direct Bistriţa de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, pe anul 2017.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentului strategic privind creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice, proprietatea judeţului Bistriţa-Năsăud.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud nr. 64/2014 privind aprobarea atribuirii licenţelor de traseu pentru traseele din Programul judeţean de transport public de persoane prin curse regulate în judeţul Bistriţa-Năsăud pentru perioada 2014-2019, operatorilor de transport rutier desemnaţi câştigători în cadrul şedinţei de atribuire electronică din data de 02.05.2014.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii unor licenţe de traseu pentru servicii de transport public judeţean de persoane prin curse regulate speciale.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatelor finale ale evaluării pe anul 2016 a managementului de la instituţiile de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud

9. Proiect de hotărâre privind achiziţionarea unui imobil-teren situat în municipiul Bistriţa, str. Prundului, nr. 9, în suprafaţă de 524 mp.

10. Proiect de hotărâre privind solicitarea adresată Guvernului României de transmitere a imobilului ”Palat Administrativ” proprietate publică a statului, situat în municipiul Bistriţa, Piaţa Petru Rareş nr. 1, judeţul Bistriţa-Năsăud, din administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Instituţia Prefectului judeţul Bistriţa-Năsăud, în administrarea Judeţului Bistriţa-Năsăud.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Înțelegerii de cooperare între Județul Bistrița-Năsăud din România și Districtul Mecklenburgische-Seenplatte din Republica Federală Germania.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ionuț Simionca: Programul carne de porc din fermele româneşti o lege dată cu dedicaţie

Intr-o conferinta de presa deputatul PMP Ionut Simionca a facut referire la Ordonanta de Urgenta ”Program carne de porc din...

Close