Sectia UPU a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita se extinde

Ministrul Sanatatii a discutat la Bistrita despre proiectul aflat in faza documentațiilor tehnice, viitoarea sectie UPU urmând să aibă 1.000 mp de la 300 mp cat este acum.

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita – Nasaud Emil Radu Moldovan a declarat : ” Am primit o veste foarte bună din partea domnului ministru, procedurile pentru achiziția unui Computer Tomograf și a unui RMN pentru Spitalui Judetean de Urgenta Bistrița sunt în derulare, în timp ce achiziția pentru sistemul PAX (transmiterea computerizată a datelor radiologice către alte centre universitare oriunde în lume) a fost finalizată.

Vor fi facute modificări structurale la parterul spitalului, unde vor fi integrate aceste aparate.”

Este vorba despre un proiect integrat care pe lângă aceste dotări și extinderi va cuprinde și un lift de mare viteză și un heliport, extrem de util pentru transportarea pacienților aflați în stare gravă. Pentru acest proiect avem deja pregătite toate documentațiile și studiile în vederea finanțării prin fonduri europene nerambursabile.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare