Se lanseaza Atelierul eduKideea

Asociația Grupul pentru Dezvoltare Personală și Comunitară Bistrița lanseaza un nou proiect ce face parte din programul permanent al asociației – Scenica.

Atelierul eduKideea implementat de Dora Baba si Ioana Bradea este un atelier de scriere creativă pentru copii și tineri, ce va fi lansat în 7 aprilie, ora 16, la Scenica.

Scenica – Poarta spre Arte îi provoacă pe tinerii din Bistriţa la un atelier de creativitate şi inventat poveşti.

Atelierul de scriere creativă intitulat eduKIDeea va fi coordonat de Dora Baba şi Ioana Bradea şi se adresează celor care îşi doresc să descopere în literatură un prieten, un mod de viaţă, o variantă extraordinară de a petrece timpul liber.

Este vorba despre întâlniri săptămânale, timp de două luni aprilie şi mai, martea pentru copiii de 4 – 8 ani şi vinerea pentru copiii mai mari de 9 ani, scopul fiind scrierea unor poveşti pentru copii, care să încapă într-o cărticică de 40 de pagini, ilustrată de copiii grupelor de pictură de la Scenica sau chiar de autorii poveştii.

Coordonatorii vor încerca să le dezvăluie copiilor şi tinerilor interesaţi cum se aleg cuvinte potrivite în încercarea de a stârni şi creşte interesul copiilor și tinerilor pentru lectură.

Detalii si inscrieri pe https://www.facebook.com/ScenicaPoartaSpreArte/.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Camera de Comert si Industrie BN pregateste Expo Gradina & Ambianta

Evenimentul expozitional Expo Gradina& Ambianta va avea loc in perioada 30 martie – 2 aprilie pe pietonalul Liviu Rebreanu din...

Close