Scriitorii de la “Conexiuni” invitati la Deva

Scriitorii bistrițeni de la Conexiuni se vor deplasa la Deva unde la finalul săptămânii va avea loc lansarea de carte „Conexiuni de noiembrie” și a revistei „Conexiuni” nr. 32-33, la Teatrul de Artă din Deva.

În 20 ianuarie 2017, de la ora 17.00 Dorel Cosma, Zorin Diaconescu, Menuț Maximinian, Elena M. Cîmpan, Victoria Fătu Nalaţi, Ioan Lazăr și Gheorghe Mizgan vor reprezenta județul Bistrița-Năsăud în cadrul unui eveniment organizat împreună cu instituția culturală din Deva.

Teatrul ”Liviu Rebreanu” Bistrița și Teatrul de Artă din Deva aduc în fața iubitorilor de cultură, oameni de litere, membri ai Societatății Scriitorilor Bistrițeni ”Conexiuni”, care își vor prezenta cărți, urmând ca evenimentul să continue, de la ora 19:00, cu spectacolul Oscar și Tanti Roz după romanul lui Eric-Emmanuel Schmitt, regia Mihai Panaitescu, scenografia Vioara Bara.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

IPJ BN: RECOMANDĂRI PENTRU PROTEJAREA LOCUINŢEI

DACĂ LOCUIŢI LA CASĂ: poliţiştii vă recomandă montarea unor sisteme supraveghere video în exterior, care să înregistreze orice activitate desfăşurată...

Close