,,ŞCOALA ALTFEL” LA POSTUL DE POLIȚIE TELCIU

Peste 250 de elevi au vizitat, marți, 28 martie a.c., sediul Postului de Poliție Telciu, în contextul campaniei ,,Şcoala altfel – să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Campania ,,Şcoala altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun” a reprezentat un bun prilej pentru polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud de a fi alături de elevi și cadre didactice și de a desfășura activităţi informativ- preventive interactive, adaptate vârstei lor.

În acest context, poliţiştii Postului de Poliție Telciu au primit în vizită, în locul în care își desfășoară activitatea, 10 clase de elevi ai unei școli din localitate.

Astfel, peste 250 de elevi, cu vârste cuprinse între 6-10 ani, însoțiți de cadre didactice au putut vedea locul în care își desfășoară polițiștii Postului de Poliție Telciu activitatea și au urcat în autospeciala de poliție.

De asemenea, le-au fost prezentate mijloace de autoapărare din dotarea polițiștilor și au fost abordate diverse teme preventive. Polițiștii le-au explicat copiilor regulile de circulație de care trebuie să țină cont în drum spre școală.

Cei mici au fost deosebit de receptivi și foarte interesați de munca de poliție, iar la sfârșitul activităților au primit materiale cu mesaje preventive.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

”CUNOAŞTE ŞI PROTEJEAZĂ PATRIMONIUL CULTURAL NAŢIONAL”

Elevii Colegiului Tehnic INFOEL din Bistrița educați și încurajați, prin activități practice, să protejeze patrimoniul cultural național. Polițiștii bistrițeni au...

Close