Salubrizarea in Bistrita se va face de catre Supercom București

Ieri, 27.01.2016, a avut loc semnarea contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activităţii de măturat, spălat, stropirea şi întreţinerea căilor publice şi a activităţii de colectare a cadavrelor animalelor de pe domeniul public şi predarea acestora către unităţile de ecarisaj sau către instalaţiile de neutralizare, dintre Primăria municipiului Bistriţa şi S.C. Supercom S.A. Bucureşti, firma care a câştigat licitaţia organizată de municipalitate.

Prevederile contractuale vor intra în vigoare începând cu data de 1.03.2016, iar contractul are o durată de 8 ani.

Primarul Ovidiu Teodor Creţu şi-a exprimat speranţa că Bistriţa va rămâne un oraş curat iar experienţa şi dotările tehnice ale prestatorului vor răspunde cerinţelor şi aşteptărilor cetăţenilor.

Reprezentaţii S.C. Supercom S. A. Bucureşti au dat asigurări că schimbarea firmei care va presta aceste activităţi nu va crea sincope şi au dat asigurări că au capacitatea de a răspunde cerinţelor prevăzute de clauzele contractuale.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Recital de muzică ocazionat de aniversarea a 260 de ani de la nasterea marelui W.A. Mozart

Complexul Muzeal Bistrița- Năsăud, în colaborare cu Liceul de Muzică ”Tudor Jarda” Bistrița va invită miercuri, 27 ianuarie, de la

Close