“Să redăm tradiţia”, la Luduş

Deoarece tradiţiile populare sunt comori inestimabile ce definesc un popor, făcându-l unic, statornic şi nemuritor în ciuda scurgerii timpului, împreună cu colegele mele prof. Diana Rusu şi prof. Carmen Urcan am iniţiat proiectul educaţional multicultural – “Să redăm tradiţia”, ce se va desfăşura sub forma unui atelier-concurs de artă populară pentru preşcolari.

 

12552982_1755901727964898_3192371429630689474_n

 

Ȋntr-o atmosferă ambientală specifică zonei noastre, vom încerca să ne reîntoarcem o clipă în lumea copilăriei noastre, la furcăria satului şi la tradiţiile acestuia, cultivând copiilor, încă de la cea mai fragedă vârstă, sentimentul de apartenenţă, de iubire şi dragoste pentru rădăcinile şi valorile poporului român, transformându-i în păstrători şi continuatori ai acestor “comori de suflet românesc”.
Vă aşteptăm cu mare drag, vineri, 22 ianuarie, începând cu ora 9.30, la Casa de Cultură “Pompeiu Hărăşteanu” din Luduş, pentru a ne reaminti cât de frumoase pot fi obiectele de artă populară, îndeosebi cele care ce ies din mâinile micuţilor noştri meşteri populari.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Judeţul Mureş are vaccin hexavalent, dar deocamdată, doar pentru luna ianuarie

„Vaccinul hexavalent nu lipseşte din cabinetele medicilor de familie din judeţul Mureş”. Aceasta este afirmaţia făcută de reprezentanţii Direcţiei de

Close