S-au receptionat 8 km de asfalt in localitatea Rodna

Autoritatile au finalizat lucrarile de modernizare a drumurilor de interes local din Rodna pe o distanta de 8 km acoperind 16 strazi.

Investiţia a fost realizată prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene cu o valoare totală de 500.000 de euro.

Licitaţia a fost câştigată de compania MIS Grup care a realizat o lucrare de foarte bună calitate.

Toate străzile asfaltate beneficiază deja de apă curentă şi canalizare.

La receptia lucrarii au fost prezenti Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, consilierul judeţean Monica Săsărman- preşedintele Comisiei de Urbanism din cadrul CJ BN, Dan Birişiu- consilier judeţean din Rodna, reprezentanţi ai firmei de construcţii, ai proiectantului, primarul din Rodna Valentin Grapini.

Emil Radu Moldovan a spus ca programul de dezvoltare locală, a ajutat companiile cu capital românesc să se capitalizeze, să se retehnologizeze, să se doteze cu utilaje noi.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Alege cele mai bune produse ce curățenie de pe piață: Produsele Flore Chemie

Pentru prima dată în România, o companie națională introduce conceptual de servicii integrate de vânzare a soluțiilor chimico –tehnice, a...

Close