S-a finalizat Campusul Colegiului National Liviu Rebreanu Bistrita

Proiectul derulat de catre municipalitatea Bistrita a constat in reabilitare imobilului şcolii gimnaziale care a fost dat în foilosință în primăvară, reabilitare internat şcolar, reabilitare sală de sport şi transformare în sală de sport polivalentă cu extindere, reabilitare, mansardare şi refuncţionalizare imobil existent în centru de documentare şi informare, construire cantină și sală de sport polivalentă, precum şi sistematizare pe verticală.

“Avem acum un spațiu care corespunde cerințelor mileniului 3 pentru derularea activităților școlare. Așa trebuie să arate toate școlile mileniului 3, pentru ca elevii să poată câștiga în educație și în formare, într-o lume ieșită din minți” a spus Directorul colegiului profesorul Constantin Rus.

La randul sau primarul Ovidiu Cretu a spus ca “cea mai importantă lucrare din cariera mea de primar tocmai s-a închis, o lucrare de această anvergură e greu de presupus că vom avea în viitorul apropiat, dacă nu se va realiza cumva varianta ocolitoare”, a spus Cretu.

De-acum la dispoziția elevilor este pusă o cantină la standarde europene, cu bucătărie proprie, un internat cu 102 locuri și șase garsoniere pentru profesori. 
Totodată, campusul este prevăzut cu săli de sport moderne, o sală de sport polivalentă, un centru de documentare și informare, dar și cu o pistă de alergare cu tartan și un teren cu rulouri din gazon natural.

Vom stabili împreună cu Consiliul Local cum se va putea utiliza baza sportivă pentru cetățeni. Baza sportivă situează CNLR cred eu pe locul 1 în țară și cred că în primele 10 locuri din Europa, după ce vom finaliza și gazonul.  ” a spus Constantin Rus.

Lucrarile au fost realizate de SC MIS Grup SRL Anieș.
Valoarea lucrarilor s-a ridicat la 30 de milioane de lei.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Primul meci acasa al CSM Bistrita in Liga Nationala de Handbal Feminin va avea loc sambata

Meciul din etapa inaugurala a Ligii Nationale la Handbal Feminin, dintre CSM Bistrita, echipa de suflet a bistritenilor, si HC

Close