Robert Sighiartau isi doreste consilieri profesionisti si incurajarea IMM-urilor locale

Robert Sighiartau presedintele PNL BN spune ca daca va ajunge deputat are nevoie de consilieri profesionisti.

“Este foarte important pe cine voi avea lângă mine in urmatorii patru ani dupa alegerile parlamentate. Integritatea acestor oameni, dar şi profesionalismul lor. În primul rând mi-aş forma o echipă serioasă de consilieri dacă cetăţenii acestui judeţ şi Bunul Dumnezeu mă va ajuta să ajung în Parlament”, a declarat Robert Sighiartău intr-o intilnire cu presa.

“Pentru un parlamentar e foarte important cine îl consiliază pe teme juridice, pe teme economice, dar şi probleme de imagine şi comunicare. Fac un apel public: toţi cei interesaţi care doresc să facă parte din cabinetul meu parlamentar să mă contacteze pe facebook, la sediul partidului, pentru a avea o discuţie cu ei, pentru a-mi forma o echipă serioasă de consilieri”, a spus Robert Sighiartău.

Sighiartau a facut referire si la implicarea sa in viitor ca deputat in dezvoltarea economica a judetului nostru.

“Judeţul Bistriţa-Năsăud este la sfârşitul clasamentului din punct de vedere al veniturilor, dar şi din punct de vedere al PIB-ului pe cap de locuitor. Pentru asta avem nevoie de locuri de muncă bine plătite, iar astea nu pot veni numai de la multinaţionale. Economia judeţului nostru trebuie să se bazeze în viitor pe IMM-uri, cele mai puternice economii, inclusiv Germania, 90% din economie se bazează pe întreprinderi mici şi mijlocii”, a spus liderul PNL BN care a adaugat că programul său pentru parlamentare va cuprinde măsuri şi soluţii concrete pentru antreprenoriatul local.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ioan Turc: subventia pentru colectarea deseurilor trebuie acordata in functie de venituri

Ioan Turc presedintele organizatiei municipale PNL Bistrita spune ca nu veniturile pe membru de familie dupa modelul pe care se...

Close