Rezultatele concursurilor serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

Joi și vineri, 6 – 7 iulie pe stadionul “Jean Pădureanu” din Bistrița, Serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din șase județe (șase servicii voluntare și trei servicii private) s-au întrecut în cadrul concursurilor profesionale – faza interjudeţeană, unde și-au dovedit calităţile şi aptitudinile de pompieri. La această etapă, au participat loturile câştigătoare a etapelor judeţene din Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Bistriţa – Năsăud, judeţul nostru fiind reprezentat de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumitra şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă S.C. Silvania Internaţional Lunca Ilvei.

Concursul cu tematică specifică serviciilor pentru situaţii de urgenţă are caracter tehnico-aplicativ şi sportiv şi se organizează anual cu pompierii civili din cadrul serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, care activează în cadrul primăriilor şi al societăţilor comerciale din fiecare judeţ.

Întrecerea a constat în trei probe: „Pista de îndemânare şi viteză”; „Dispozitivul de intervenţie” şi „Ştafeta 4 x 100 metri”.

Serviciile voluntare şi private din judeţul Bistriţa – Năsăud au avut o evoluţie foarte bună, reuşind ambele să se claseze, în clasamentul general, pe locul 2. SVSU Dumitra s-a clasat pe locul 1 la proba “Ştafeta 4X100m”, iar SPSU Silvania Internaţional a obţiunut cea mai bună performanţă la proba “Realizarea dispozitivului de intervenţie”.

După două zile de concurs, clasamentul general se prezintă, astfel:
Servicii volunatre pentru situaţii de urgenţă:
Locul 1: SVSU Râşnov – judeţul Braşov
Locul 2: SVSU Dumitra – judeţul Bistriţa – Năsăud
Locul 3: SVSU Boroşneu Mare – judeţul Covasna
Menţiune: SVSU Iernut – judeţul Mureş, SVSU Vlăhiţa – judeţul Harghita şi SVSU Stremţ – judeţul Alba.
Servicii private pentru situaţii de urgenţă:
Locul 1: SPSU Schaeffler – judeţul Braşov
Locul 2: SPSU Silvania Internaţional Luna Ilvei – judeţul Bistriţa – Năsăud
Locul 3: SPSU Kastamonu – judeţul Mureş

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Colibita Folk Fest 18-19 august

A VI-a editie a festivalului COLIBIȚA FOLK FEST 2017, se va desfasura in incinta Complexului Turistic Fisherman"S, pe malul Lacului

Close