Revelion în siguranţă

Peste 300 de poliţişti, suplimentar față de dispozitivul curent, vor fi la datorie în perioada 31 decembrie – 2 ianuarie 2017, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost luate măsuri suplimentare pentru menţinerea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică la trecerea dintre ani.

Poliţiştii care vor acţiona suplimentar vor avea ca prioritate prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

În această perioadă, Poliţia Rutieră va acţiona pe întreaga reţea de drumuri din judeţ, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere.

Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

 

L A M U L Ţ I A N I !

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Activităţi ale poliţiştilor clujeni în cadrul acţiunii Foc de Artificii

Aproape 14.000 de articole pirotehnice, cu o valoare de circa 10.000 de lei, au fost confiscate ieri de către poliţişti

Close