Reţeaua de canalizare din Gheja – Luduş a devenit funcţională

Cu o întârziere de câteva luni, din cauze obiective, reţeaua de canalizare a Ghejei a devenit funcţională. Săptămâna trecută a fost pusă în funcţiune staţia de pompare a apelor uzate care sunt preluate din Gheja, singura soluţie tehnică care face legătura cu staţia de epurare. Proiectul de extindere a reţelei de apă şi canalizare a ajuns la final odată cu punerea în funcţiune a staţiei de pompare a apelor uzate care face posibilă legătura cu staţia de epurare din apropiere.

Practic începând din acest moment pot începe branşamentele la reţeaua de canalizare a celor care locuiesc în cartierul Gheja al Luduşului. Important este faptul că branşamentele nu vor mai afecta drumurile pentru că reţelele au fost introduse pe ambele părţi ale străzilor, micşorând totodată şi distanţa până la locuinţe.

Prin finalizarea acestei investiţii importante în infrastructura oraşului Luduş, câteva sute de locuinţe vor avea un grad de confort corespunzător statutului de oraş într-o ţară europeană.

„Lucrarea de extindere a canalizării menajere a oraşului s-a realizat pe o distanţă de 19,4 km, din care, în cartierul Gheja 9,8 km. Cetăţenii din Gheja care vor să se racordeze la reţeaua actuală de canalizare sunt avantajaţi de faptul că Aquaserv a instalat până la limita de proprietate a fiecărei gospodării cămine de branşare. În cele din urmă lucrările la reţeaua de canalizare au fost finalizate şi sunt mulţumit că locuitorii vor avea toate utilităţile necesare.” – a declarat la recepţia lucrărilor de canalizare, primarul Luduşului, Cristian Moldovan.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Al treilea luduşean pe listele pentru Parlamentul României. Vlad Faur, candidat PRU pentru Camera Deputaţilor

La finalul săptămânii trecute, la sediul Partidului România Unită din Tîrgu Mureș s-a desfășurat conferința de lansare a candidaților PRU

Close