Recital extraordinar Matei Ioachimescu (flaut) și Alfredo Ovalles (pian) la Sinagoga

Profesorii Academiei de Flaut, Bistrița 2017 revin în România, de această dată cu un program clasic, virtuoz și profund în același timp.

Locatia: Sinagoga Bistrita, duminica 16 Iulie de la ora 19:00.

Între-un concert organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură, Bistrița-Năsăud, în parteneriat cu Societatea de Concerte Bistrița, Flautistul Matei Ioachimescu, împreună cu pianistul venezuelean Alfredo Ovalles vor interpreta:

J.S. Bach – Sonata în mi minor, BWV 1023 (transcripție pentru flaut și pian)
Doina Rotaru – “Cristale” pentru flaut și pian
S. Prokofiev – Sonata pentru flaut și pian

Matei Ioachimescu, flautist român de renume, susține o activitate concertistică impresionantă, este recunoscut pentru interpretările repertoriului baroc, modern dar și pentru recitaluri cross-over. A studiat la Universitatea de Muzică din Viena și este laureat la numeroase competiții naționale de interpretare, fiind deasemenea câștigator al burselor “Thyll-Dürr”, “Yamaha Grant Wien” și artist al Fundației Yehudi Menuhin. Pentru activitatea sa intensă și calitatea înaltă a proiectelor susținute, Ministerul de Externe al Austriei, i-a oferit titlul de “Ambasador al Integrării” în anul 2013.

Alfredo Ovalles, pianistul venezuealean de excepție a studiat pianul în Caracas, la Baylor University din Statele Unite ale Americii și la Universitatea de Muzică din Viena. Are o carieră internațională importantă, care îl poartă pe scene precum Berliner Philharmonie, Wiener Konzerthaus, Musikverein sau King’s Place din Londra. Pe lângă recitaluri solo, Alfredo Ovalles colaborează cu Orchestra “Frederic Chopin” din Gdańsk – Polonia, cu Filarmonica din Minsk sau cu Orchestra Simfonică a Republicii Dominicane. Este câștigător al unor competiții internaționale importante, precum Osaka International Music Competition sau “Franz Schubert” Competition din Bulgaria. Alfredo Ovalles este un artist în permanentă dezvoltare și un avocat al muzicii noi, care colaborează intens cu compozitori și ansambluri precum Green Thing sau Black Page Orchestra

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

ETNO by OLD COM PRACTIC. Cumpara-ti acum espadrile din bumbac si in natural !

Vrei sa-ti cumperi espadrile si tenisi din gama ETNO cu modele traditionale usor de asortat la blugi sau la ie?

Close