Radio Transilvania şi Fundaţia Maria alături de Teatrul de Nord Satu Mare au oferit şi în acest an copiilor instituţionalizaţi din judeţ o nouă ,,POVESTE DE CRĂCIUN“

dsc_1273
Cele mai frumoase sărbători de peste an sunt pentru fiecare cele din luna decembrie, poate pentru că adună la un loc mai multe bucurii, mai multe dorinţe împlinite, mai multe cadouri şi toate aceste momente fericite sunt încununate de trecerea dintre ani.
Decembrie vibrează în fiecare dintre noi, ne face mai sensibili, mai îngăduitori,mai darnici şi aduce totodată multă iubire, speranţă şi aşteptări. Toată lumea visează la Sărbători de Poveste şi de a aduna multe amintiri frumoase.
Ieri, 5 decembrie 2016, în ajun de Moş Nicolae, Radio Transilvania şi Fundaţia Maria alături de Teatrul de Nord Satu Mare au adunat sute de zâmbete şi îmbrăţişări la cea de-a XII-a ediţie a campaniei ,,POVESTE DE CRĂCIUN“.
400 de copii instituţionalizaţi din judeţul Satu Mare, dintre care 277 aflaţi în evidenţa Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare şi 123 de beneficiari ai altor ONG-uri din oraş au fost prezenţi la ora 11.00 la Teatrul de Nord Satu Mare. Programul a început pentru ei cu povestea lui ,,HARAP ALB“. E greu sa ţii 400 de copii în linişte la teatru şi cu atât mai mult cu cât printre spectatori se află şi copii cu dizabilităţi dar chiar şi aşa, actorii au reusit şi de această dată să transpună fantezia povestirii lor într-o feerie la care toţi au privit încremeniţi. Şi vraja a continuat şi după spectacol, când micuţii s-au adunat în foaier unde alături de organizatori şi Crăciuniţe, au cântat colinzi, aşa cum se obisnuieşte în fiecare casă în ajunul sărbătorilor de iarnă. Momentul culminant a fost apariţia lui Moş Nicolae, ce şi-a făcut timp să ajungă şi la ei aducând în desagă, pentru fiecare câte un cadou.
Cu sprijinul sponsorilor :S.C. APASERV SATU MARE S.A., I.I. MIHAELA JUCAN, S.C GALANT LEASING SRL, BRUTĂRIA MICU şi a persoanelor fizice autorizate ingineri topografi de la Oficiul de Cadastru, toţi copii au primit fructe,dulciuri şi câte o jucărie.
La reuşita campaniei sau alăturat şi un grup de persoane fizice alături de conducerea Grădiniţei ,,Dumbrava Minunată” din Satu Mare.
dsc_1240

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Conferința Skill Up „Live2Lead Turda!”

În fiecare zi ne propunem să inspirăm și să susținem comunitatea oamenilor proactivi din orașul nostru. Am ales, de această

Close