Puncte de hidratare instituite de Primăria municipiului Bistriţa în această perioadă

Având în vedere faptul că municipiul Bistriţa se află în avertizare meteo de cod portocaliu de caniculă, Primăria municipiului Bistriţa, prin Serviciul de Protecţie Civilă şi Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă, a instituit puncte de hidratare în următoarele locaţii:

– Biserica „Sfânta Ana” – zona „Big”;
– Piaţa „Decebal”;
– zona bloc „Lama”.

Punctele de hidratare vor fi constituite în intervalul orar 12.00 – 16.00, în zilele de miercuri, joi şi vineri: 2 – 5 august 2017.

Totodată, informăm bistriţenii că pe raza municipiului Bistriţa există puncte de prim ajutor, conform Ordinului Ministrului Sănătăţii, nr. 1168/23.06.2008 privind aprobarea componenţei şi atribuţiilor Comitetului tehnic central şi comitetelor judeţene/municipale de coordonare a măsurilor de intervenţie în situaţiile de urgenţă determinate de calamităţi naturale (caniculă).

Punctele de prim ajutor sunt instituite în următoarele zone:
– Sediul A.S.P. – str. Zimbrului nr. 5;
– Magazin „Winmarkt” – str. Gării;
– Farmacie magazin “Kaufland”;
– Farmacia “Sensiblu” , str. Calea Moldovei nr. 1.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

AM DESCHIS cel mai mare showroom BIG STORE la Bistrita

Compania SC DYNAMIC TOOLS SRL a deschis pe strada Industriei, nr 8, din Bistrița (intersecție cu Nicolae Drăgan) cel  mai

Close