PSD Viişoara se află în plină expansiune. După organizaţia de tineret, urmează rândul femeilor să se organizeze

 

Membrele Partidului Social Democrat din Viişoara și-au ales în aceste zile conducerea, în prezența reprezentantelor organizației județene a OFSD Cluj. La eveniment a fost prezent și primarul Ioan Roman, care este şi președintele organizației locale a PSD.

 

“Femeile social democrate, din cadrul Biroului județean OFSD Cluj, s-au reunit, pentru prima ședință din acest an, în comuna Viișoara. Cu această ocazie s-a înființat OFSD Viișoara și s-a ales biroul de conducere al organizației la nivel comunal, condus de dna Ana Mornea, în calitate de președinte. Le uram bun venit celor 42 de noi colege!” a transmis presedinta OFSD Cluj, Av.mediator Dr. Laura Elena Chiorean, participanţilor la eveniment.

Organizaţia de femei vine după ce, anul trecut, PSD Viişoara a înfiinţat  și organizația de tineret a partidului. In urma votului exprimat,  pentru ocuparea funcției de președinte al organizației a fost ales Hădărean Adrian, iar ca  secretar,Dan Ana Maria. Organizaţia de Tineret are trei vicepreședinți: Duca Letiția, Porcilă Mihai, Tușa Sergiu.

 

 

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Anul 2016 la Viişoara: un nou PUG şi bani mai mulţi la bugetul comunei

Consilierii locali din Viişoara au aprobat în această săptămână, prelungirea cu încă trei ani a Planului Urbanistic General al comunei....

Close