Proiectul fondurilor nerambursabile pentru ONG-uri nu a fost aprobat in sedinta Consiliului Local

Proiectul de hotărâre privind aprobarea ghidurilor solicitanţilor de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Bistriţa pe anul 2016 pentru activităţi nonprofit de interes local a fost respins.

Liberalii si ecologistii au refuzat să facă parte din comisiile care vor aproba finanţările nerambursabile de la bugetul local destinate ONG-urilor.

De la bugetul local pe 2016 va fi alocată suma de  1.240.000  lei pentru proiecte cu finanțare nerambursabilă:  Tineret – 40.000 lei,  Sport – 870.000 lei, din care:  Jocuri sportive – 800.000 lei și  Sporturi individuale şi sportul pentru toţi – 70.000 lei,  Educaţie – 40.000 lei,  Protecţia mediului – 40.000 lei,  Relaţii internaţionale – 40.000 lei,  Interdisciplinar – 70.000 lei,  Social – 60.000 lei,  Cultură – 80.000 lei.
În ultimii ani, zeci de asociații și fundații din Bistrița au beneficiat de aceste finanțări și au realizat proiecte în domeniul social, cultural, educațional sau al sportului, care s-au bucurat de aprecierea bistrițenilor și ale căror beneficii le vedem la tot pasul.

Printr-un comunicat remis redactiei noastre de catre PSD consilierii liberali si cei care fac opozitie in consiliul local sunt invinuiti de „demagogie și ipocrizie care îi definește în toate demersurile”. Ei blochează toate inițiativele noastre și ale executivului nu pentru că ele nu sunt oportune sau necesare, ci doar pentru a putea spune în campania electorală că „nu s-a făcut nimic”.Victoria în alegeri este tot ceea ce contează cu adevărat, iar pentru asta sunt dispuși să sacrifice orice – chiar și interesul celor care i-au trimis să-i reprezinte” se mai arata in comunicat.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Bistriţa” va organiza “Ziua Porţilor Deschise”

Ziua Protecției Civile din România este sărbătorită în fiecare an, în data de 28 februarie şi constituie un prilej de...

Close