Proiectul “Educație pentru siguranță” la final

Proiectul “EDUCAȚIE PENTRU SIGURANȚĂ” s-a derulat pe parcursul anului școlar 2015-2016, în cadrul priorității naționale “Prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor”.

Pe perioada derulării proiectului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au organizat 43 de activități preventive la care au participat peste 330 de elevi din unitățile de învățământ din Cluj.

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, alături de cei ai Serviciului Rutier și Serviciului de Ordine Publică, au susținut, în cursul acestei săptămâni, ultima temă din cadrul acestui proiect, sub denumirea: ,,Știu să fiu în siguranță. Te pot ajuta și pe tine!” .

Momentul a fost marcat prin vizita a două clase gimnaziale, din Cluj-Napoca, la sediul Poliției Rutiere. Astfel, au fost dezbătute teme privind siguranța rutieră, fiindu-le prezentate și autospecialele din dotarea structurii rutiere.

Copiilor le-au fost reamintite cunoștințele dobândite pe parcursul campaniei, polițiștilor fiindu-le promis faptul că vor respecta ceea ce au învăţat şi vor transmite şi colegilor informaţiile primite.

 

 

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ziua Unirii Principatelor Române sărbătorită în judeţul Cluj

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române, Instituţia Prefectului – judeţul Cluj şi Divizia 4 Infanterie „Gemina” organizează duminică, 24...

Close