Proiect de hotarare initiat de liberalii bistriteni pentru montarea barierelor

Consilierii municipali ai Partidului Naţional Liberal au depus un proiect de hotărâre care prevede montarea de urgenta a bariereloe la trecerile de cale ferata in Bistrita si localitatile apartinatoare acolo unde se impune pentru a preveni alte tragedii.

Prededintele organizatiei municipale PNL Sorin Hangan a declarata ca „ pe data de 8 iunie am depus un proiect de hotărâre care sper că va fi analizat şi votat în prima şedinţă a Consiliului Local. Se prevede montarea în regim de urgenţă a unor bariere şi a unor echipamente de semnalizare acustică şi luminoasă la nivelul trecerii de cale ferată în localitatea Viişoara, zona Heidenfeld.

În termen de şase luni, de la adoptarea acestei hotărâri, primarul municipiului Bistriţa va prezenta Consiliului Local planul de măsuri pentru prevenirea accidentelor pe întreg teritoriul administrativ al municipiului”, a spus Sorin Hangan intr-o conferinta de presa.

O trecere nesemnalizata corespunzator cu calea ferata este si cea de pe strada Lucian Blaga. Sorin Hangan face un apel catre colegii din consiliul local de a sustine acest proiect al liberalilor.

Hangan a mai spus ca suntem porecliti „Caracal de Transilvania” ca si oras iar asta datorita unei administratii haotice si discretionare. Colegii de partid ai domnului primar Cretu, chiar şi dl. preşedinte al Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, s-au cam săturat şi trag semnale de alarmă despre viitorul incert al oraşului nostru”, a mai declarat Sorin Hangan.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ioan Peteleu: lispa unor măsuri de susţinere a antreprenoriatului determina exodul tinerilor din Bistrita

Consilierul municipal Ioan Peteleu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă ca lipsa unor măsuri de susţinere a antreprenoriatului

Close