PROGRAMUL COLIBITA FOLK FEST 2016

Iata-ne, asadar, inaintea celei de-a V-a editii a festivalului COLIBITA FOLK FEST, ce se va desfasura in incinta Complexului Turistic Fisherman”S, pe malul Lacului Colibita, in zilele de 19 – 20 August 2016.

Si in acest an, festivalul se va deschide cu un concurs destinat tinerilor sub treizeci de ani, de la orele 18.00 in fiecare din cele doua seri, iar de la orele 20.00 vor incepe recitalurile. Invitati cu sange albastru din muzica folk romaneasca, vor face ca malurile Lacului Colibita sa fie martorele unui eveniment de exceptie.

Pentru seara de vineri, 19 august, Puiu Ivanitchi, Vali serban, Dan Vana, Florin Sasarman&Alexandru Filip, Grupul ECOUL cu Sorina Bloj, Magda Puskas si Rares Suciu, MIRCEA VINTILA si altii, vor readuce in fata publicului refrenele nemuritoare ale acestui gen muzical.

Sambata, 20 august, dupa Open Stage de la ora 18.00, Trupa Boemis din Cluj-Napoca va intretine atmosfera pana la acordarea premiilor.

Recitalurile vor fi deschise de catre o debutanta la acest festival – Cristina Cret – iar Cristi Buica, Maria Gheorghiu, Emeric Imre, Zoia Alecu si VASILE SEICARU, vor desavarsi un act artistic de cel mai inalt nivel.

Asociatia Aripi Folktime si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud prin Centrul Judetean pentru Cultura, alaturi de Primaria Comunei Bistrita-Bargaului si-au dat mana si in acest an intru preamarirea muzicii folk, a poeziei si a frumosului taram al Colibitei, unde lacul isi pune pecetea fermecata pe aceasta SARBATOARE A SUFLETULUI PURURI TANAR !

Toni Vlad – presedinte Asociatia Aripi Folktime.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

TÂRGUL MARE AL BISTRIȚEI (24-28 august 2016)

Primăria Municipiului Bistrița împreună cu Palatul Culturii Bistrița organizează în perioada 24 – 28 august 2016, ”TÂRGUL MARE AL BISTRIȚEI”.

Close