Procedura disciplinara initiata pentru cei 12 angajati Leoni s-a finalizat cu 6 concedieri

LEONI Bistrita comunica informatii noi cu privire la desfasurarea procedurii disciplinare pe care compania a initiat-o in cazul unora dintre angajati, ca urmare a unui stop de productie care a fost considerat de catre companie ca nefiind in concordanta cu prevederile legale in vigoare in Romania.

Avand la baza fapte si date, comisia disciplinara a decis sa aplice decizia de sanctionare cu desfacerea contractului individual de munca pentru 6 din cei 12 angajati care au fost convocati la cercetarea disciplinara prealabila, in conformitate cu prevederile legale din Romania. Pentru ceilalti 6 angajati comisia disciplinara a decis sa aplice sanctiunea reducerii salariale.

LEONI doreste sa mentioneze ca in 4 din cele 6 cazuri sanctionate cu desfacerea disciplinara a contractului individual de munca, angajatii in cauza au fost sanctionati ca urmare a gravitatii actiunilor lor, insulte si amenintari la adresa altor angajati care doreau sa isi continue activitatea la locul lor de munca.

Angajatii in discutie au fost informati asupra deciziei. In concordanta cu Codul Muncii din Romania, fiecare angajat are dreptul sa conteste decizia luata in termen de 45 zile calendaristice de la data la care aceasta decizie i-a fost comunicata.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

CSM Bistrita a semnat cu extrema stanga Nicoleta Dinca

Experimentata extrema stanga Nicoleta Dinca a ales sa evolueze incepand cu sezonul viitor la echipa de handbal feminin CSM Bistrita.

Close