Prins în “flagrant cu delictu-n mână”

La data de 19 ianuarie, în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi de către agentul de securitate al unui complex comercial, din Turda, cu privire faptul că a observat pe camerele de supraveghere, amplasate în interiorul complexului, o persoană necunoscută care ar fi sustras un portmoneu de la o angajată.

Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat persoana în cauză, stabilind că este un minor de 16 ani, din Turda. Asupra acestuia a fost găsit portmoneul care ar fi fost sustras, precum şi alte obiecte de îmbrăcăminte a căror provenienţă nu o putea justifica.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că obiectele de îmbrăcăminte găsite asupra acestuia ar fi fost sustrase dintr-un magazin din incinta complexului.

Prejudiciul, în valoare de circa 250 de lei, a fost recuperat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Programul manifestărilor dedicate Unirii Principatelor Române

Duminică, în data de 24 Ianuarie 2016, Primăria Municipiului Turda, Consiliul Local al Municipiului Turda şi Casa Municipală de Cultură...

Close