Primul mesaj al lui Tibi Useriu dupa castigarea ultramaratonului Arctic 6633

După ce a câștigat una dintre cele mai dificile competitii din lume ultramaratonul Arctic 6633 de la Polul Nord, Tibi Useriu a transmis primul sau mesaj catre toti cei care l-au incurajat si i-au fost aproape. Prin de ranin si degeraturi Tibi Useriu merturideste ca se simte mai zdrobit ca niciodata si sufera de multiple dureri.

„Dragii mei, vă rog nu vă așteptați la prea multe de la un om care acum se simte mai zdrobit ca niciodată. Dacă stau atent, nemișcat și fac inventarul durerilor, lista e lungă. Aici la 6633 Ultra, nu mușchii fac diferența, ci altceva, mai greu de apucat. În cartea mea am descris în detaliu ce înseamnă toată această aventură extremă și de ce este fascinantă.

Ca să înțelegeți tabloul de anul acesta, foarte bine descris pe zile de către Adrian Toma (mulțumesc!), vă rog să adăugați condiții mai neprietenoase, dureri mai atroce, plus cam toate limitele admise depășite.

Mulți se întreabă oare ce mi-a trebuit să mă mai întorc. Nu am făcut-o pentru o glorie pasageră. Eu știu foarte bine ce m-a adus aici. Am avut de rezolvat niște chestii personale pe care, poate, o să vi le povestesc cândva.

Acum ar trebui să mulțumesc frumos. La toți. La fiecare în parte. La cei care au făcut posibilă prezența mea aici. Lista ar fi prea lungă. Ar trebui să mulțumesc pentru absolut fiecare mesaj de susținere, pentru fiecare rugăciune și gând bun. E imposibil. Am impresia că toate cuvintele mi-au înghețat undeva pe Ice Road, odată cu respirația, cu lacrimile, cu mintea, cu tot trupul.

Doar un lucru trebuie să știți. Printr-un miracol, inexplicabil ca toate miracolele, gândurile voastre au ajuns la mine.

Întregi, vii, calde și adevărate. Ele sunt cele care m-au împins un pas înainte atunci când aveam impresia că nu mi-au mai rămas pași de făcut, nici măcar 27.

Vă mulțumesc din inimă. Ne vedem în patrie!“, a scris Tibi Ușeriu pe pagina sa de socializare.

In ciuda interdictiei medicilor de a continua cursa cu o zi inaintea victoriei, Tibi Useriu a continuat cursa pana la capat pe proprie raspundere.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

1,8 hectare de padure au fost plantate sambata la Sanmihaiu de Campie

In ciuda vremii deloc prietenoase, peste 200 de voluntari din Iasi, Bucuresti, Sibiu, Oradea,Targu Mures, Cluj, Tureac, Bistrita si Sanmihaiu

Close