Primul examen dificil din acest an pentru baschetul orădean

După ce au sărbătorit intrarea în noul an și după ce și-au întărit lotul cu slovenul Miha Zupan, baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au intrat acum în linie dreaptă cu pregătirile pentru primul joc oficial din 2016. Acesta va avea loc luni seara, de la ora 20, pe teren propriu, la Arena Antonio Alexe, în compania bucureștenilor de la Steaua CSM EximBank.
Meciul va conta pentru prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2015-2016 și se va constitui într-un prim examen foarte dificil în noul an calendaristic.
De altfel, Steaua CSM EximBank este unul dintre cei mai redutabili adversari pe care orădenii puteau să-i întâlnească în această fază a competiției, echipa bucureșteană având și cele mai puține înfrângeri în prima parte a campionatului Ligii Naționale, doar trei.
Pentru formația pregătită de antrenorii Cristian Achim și Milan Mitrovic meciul de luni seara, pe lângă calificarea în primele patru echipe ale Cupei României, se dorește a fi și o revanșă, după înfrângerea de pe teren propriu din campionat.
Se anunță, astfel, un meci foarte dificil, deschis oricărui rezultat, în care ambele combatante vor încerca să-și facă viața mai ușoară în returul care se va disputa la București pe data de 9 ianuarie, cu începere de la aceeași oră, 20.
Ca să ajungă în sferturile de finală a Cupei României, CSM CSU Oradea a trecut în optimi de Gaz Metan Mediaș, în timp ce Steaua CSM EximBank a învins SCM U Craiova.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Nicky Mihalcea, jurnalist la Digi24 Oradea

Ne face mare plăcere sa fim purtătorii de mesaje ale celor care de-a lungul anului au fost prezenți in studioul...

Close