Primarul Ovidiu Cretu nu impartaseste ideea liberalilor de a numi un nou viceprimar

Proiectul de hotărâre privind încetarea mandatului viceprimarului Kiss Laszlo a fost aprobat in sedinta consiliului local de miercuri. Liberalii si-au exprimat intentia de a nominaliza un nou viceprimar in conditiile vacantarii postului. Primarul Cretu insa nu s-a aratat incantat motivand faptul ca timpul pana la alegeri este unul scurt si ca un nou viceprimar nu are timp sa inteleaga ce are de facut in 3 luni de zile explicand inutilitatea unui asemenea demers.

Primarul Ovidiu Creţu le-a spus liberalilor că pot veni cu o astfel de propunere dacă au pe cineva care vrea salariu din bani publici.

“Dacă dumneavoastră aveţi pe cineva care nu are salariu, nu are din ce trăi, atunci sigur că puteţi face o propunere şi să vină să ia un salariu de la Primărie, din bani publici pentru că, în trei luni de luni, altceva nu apucă să facă fiindcă nu apucă să înveţe ce e Primăria în această perioadă” a spus Cretu.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Proiectul fondurilor nerambursabile pentru ONG-uri nu a fost aprobat in sedinta Consiliului Local

Proiectul de hotărâre privind aprobarea ghidurilor solicitanţilor de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Bistriţa pe anul 2016

Close