Primarul Ovidiu Cretu a fost intr-o delegatie in Japonia, Coreea de Sud și China

Asociația Municipiilor din România a organizat în perioada 31 martie – 14 aprilie o misiune economica in Japonia, Coreea de Sud și China la care a participat si primarul Bistritei Ovidiu Teodor Cretu.

În Japonia, delegația a vizitat districtul Minato zona metropolitană Tokyo, unde au avut loc întâlniri cu oficialitățile locale, cu ambasadorul și cu reprezentanța UE.

În Coreea de Sud, cei 13 primari au ajuns în provincia Gangwon, unde vor avea loc JO de iarnă 2018, ei vizitând, printre altele, și parcul olimpic, dar și în provincia Gyeonggi, unde au vizitat un Start Up Park. La Seul au avut loc o serie de întâlniri oficiale.

”La Seul am avut o întâlnire cu reprezentanții firmei Simmatec, care realizează parcări automate. Mi-am amintit de Mihai Eminescu, ceva de genul acela vrem să facem și noi” a declarat Ovidiu Crețu.

Despre vizita in RP Chineză, primarul Crețu a spus ”Ne-am întâlnit cu o firmă din Shandong, care se ocupă inclusiv de regularizări. Le-am spus de râul Bistrița, auzind că e vorba de vreo 6 km, au spus că lucrarea poate fi interesantă și că ar putea veni să vadă cu ocazia unei vizite în România. M-aș bucura să putem discuta. Provincia Hunan este înfrățită cu Consiliul Judetean Bistrita – Nsasaud și în luna iulie, vor face o vizită în județul nostru. Probabil că atunci vom pune și bazele unei relații de colaborare între Bistrița și orașul Zhangjiajie. Deci cu cele două companii, din Shandong și Hunan, e posibil să avem pe viitor relații comerciale. De asemenea, firma coreeană care realizează parcări poate să fie interesantă când ne vom hotărî să facem astfel de parcări în zona centrală” a mai spus primarul Ovidiu Crețu.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Alex Velea, Aurel Tamas si Gheorghe Turda vor concerta la Bistrita in Saptamana Tineretului

Primăria Bistrița pregătește de Ziua Muncii 1 mai și Ziua Tineretului 2 mai, un program amplu de manifestări care se

Close