Premiera medicala la Bistrita

O nouă premieră medicală a fost înregistrată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, anunţă directorul administrativ Gabriel Lazany.

„În noul Bloc operator centralizat au fost efectuate primele intervenții neurochirurgicale. Felicitări dr. Andrei Farcaș – neurochirurg și dr. Veronica Morari – anestezist”, scrie Lazany într-o postare pe o reţea de socializare.

Blocul operator centralizat cuprinde 8 săli de operaţii şi sterilizare proprie, şi anume 3 săli operaţii pentru Chirurgie generală, 2 săli operaţii pentru Ortopedie-traumatologie, o sală de operaţii pentru Urologie, o sală de operaţii pentru Oftalmologie, o sală de operaţii pentru O.R.L şi o Staţie de sterilizare proprie a Blocului operator.

Fiecare sală de operaţii este o structură complexă care cuprinde şi spaţiile anexe aferente, cu filtru sanitar pentru pregătirea medicilor, sala de pregătire preoperatorie a bolnavului, sala de trezire postoperatorie şi spălător pentru instrumentar.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Maraton pe Legea Bugetului 2017 în Parlament

Aseară am încheiat prezentarea şi votul amendamentelor aproape de miezul nopţii. Astăzi continuăm în acelaşi ritm. Chiar dacă PSD a...

Close