Premiera medicala la Bistrita

O nouă premieră medicală a fost înregistrată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, anunţă directorul administrativ Gabriel Lazany.

„În noul Bloc operator centralizat au fost efectuate primele intervenții neurochirurgicale. Felicitări dr. Andrei Farcaș – neurochirurg și dr. Veronica Morari – anestezist”, scrie Lazany într-o postare pe o reţea de socializare.

Blocul operator centralizat cuprinde 8 săli de operaţii şi sterilizare proprie, şi anume 3 săli operaţii pentru Chirurgie generală, 2 săli operaţii pentru Ortopedie-traumatologie, o sală de operaţii pentru Urologie, o sală de operaţii pentru Oftalmologie, o sală de operaţii pentru O.R.L şi o Staţie de sterilizare proprie a Blocului operator.

Fiecare sală de operaţii este o structură complexă care cuprinde şi spaţiile anexe aferente, cu filtru sanitar pentru pregătirea medicilor, sala de pregătire preoperatorie a bolnavului, sala de trezire postoperatorie şi spălător pentru instrumentar.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Maraton pe Legea Bugetului 2017 în Parlament

Aseară am încheiat prezentarea şi votul amendamentelor aproape de miezul nopţii. Astăzi continuăm în acelaşi ritm. Chiar dacă PSD a

Close