PREGĂTIRI PENTRU O ,,VACANŢĂ ÎN SIGURANŢĂ”

Începând de astăzi, 29 mai a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa – Năsăud desfășoară activități cu preșcolari și școlari, în cadrul campaniei ,,Vacanţă în Siguranţă”.

Având în vedere că se apropie, cu pași repezi, vacanța de vară, poliţiştii de prevenire împreună cu cei de la rutieră și ordine publică, vor să profite de ultimele zile de școală, pentru a putea ajunge la cât mai mulți elevi și preșcolari, cu sfaturi preventive.

Astfel, începând de astăzi, 29 mai a.c., poliţiştii vor fi prezenți în școlile și grădinițele din tot județul, cu informaţii privind siguranţa în această vacanţă, la domiciliu, pe stradă, la locul de joacă sau de petrecere a timpului liber. Majoritatea activităților vor avea loc în aer liber, vor fi interactive și adaptate vârstei lor și nu în ultimul rând, răsplătite cu premii.

Polițiștii bistrițeni încurajează sportul și mișcarea în aer liber, motiv pentru care, cei de la rutieră îi vor învăța pe copii regulile de circulație și obligațiile pe care le au atunci când circulă cu bicicleta sau sunt pietoni.

Siguranţa pe internet, riscurile adoptării unui comportament violent, consumul de droguri sau dispariţiile de minori vor fi alte teme abordate în cadrul întâlnirilor cu elevii.

Pe perioada vacanţei de vară poliţiştii vor vizita copiii şi în taberele şcolare din judeţ şi în alte zone turistice şi de agrement unde aceştia vor fi cazaţi.

Activităţile fac parte din campania judeţeană de prevenire a delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor ,,Vacanţă în siguranţă”.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii bistrițeni au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere

În perioada 26-28 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au desfășurat acțiuni preventive, pe raza întregului

Close