Prefectura Bistrita-Nasaud – precizari privind programul Rabla

Programele „Rabla Clasic” şi „Rabla Plus” sunt disponibile din 18 mai, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele jurdice.

În contextul implementării Programului de stimulare a reînnoirii Parcului auto național 2017-2019 Prefectura Bistrita – Nasaud informeaza ca cererile de radiere și eliberare a certificatelor de radiere, pentru vehiculele înscrise în programul Rabla, se operează la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, sediul Instituției Prefectului parter, ghișeu nr. 9.

Orarul de lucru este de luni până joi între orele 8.30-16.30 iar termenul de soluționare este de aproximativ 2 ore.
Pentru Programul Rabla Clasic, cuantumul primei de casare este de 6.500 lei.

În cadrul Programului Rabla Plus, se acordă un ecotichet de 45.000 lei pentru achiziţionarea unui autovehicul nou pur electric sau 20.000 lei pentru achiziţionarea unui autovehicul nou electric hibrid plug-in cu sursă de alimentare externă, care generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 50 g/km.

Prima de casare oferită în cadrul Programului Rabla Clasic se poate cumula cu ecotichetul prevăzut de Programul Rabla Plus. În cazul în care solicitantul casează o mașină mai veche de 8 ani și decide să achiziționeze un autovehicul nou electric, beneficiază atât de prima de casare de 6.500 lei, cât și de ecotichetul de 45.000 lei, iar dacă optează pentru un autovehicul electric hibrid plug-in va primi prima de casare de 6.500 lei și ecotichetul de 20.000 lei.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

MOL România oferă 350.000 lei tinerilor sportivi şi artişti prin programul de promovare a talentelor

Din județul Bistrița-Năsăud au obținut finanțare la cele 11 ediții anterioare 18 de sportivi și artiști valoarea totala fiind de

Close