Prefectul Ovidiu Frent solicitat la audieri de fosti angajati Leoni

În urma solicitărilor a doi foști angajați ai sucursalei companiei Leoni din Bistrița, domnișoara Legradi Felicia și domnul Moldovan Dobrin, Ovidiu Frenț prefectul județului, i-a primit în audiență pe tema modalității reclamate de către aceștia prin care au fost încetate raporturile de muncă.

La discuția care a avut loc astăzi la Instituția prefectului, domnul prefect a solicitat și prezența unui reprezentant al Inspectoratului Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud, pentru a avea un dialog aplicat pe legislația muncii incidentă în acest caz.

Cei doi foști angajați ai Leoni au informat Instituția prefectului asupra modului în care li s-a încetat contractul individual de muncă, cât și tratamentul la care au fost supuși.

Din punct de vedere legal li s-a comunicat petiționarilor că singurul mod de soluționare a problemelor prezentate este demersul unei acțiuni în instanță.

În urma discuțiilor, reprezentantul ITM, doamna Gina Emrich, a constatat că este probabil să fi existat un viciu de consimțământ la semnarea demisiilor fără consultarea Comisiei de disciplină.

Domnul Ovidiu Frenț, a precizat că va solicita o întrevedere cu managementul fabricii Leoni, cât mai curând posibil, mai ales că au fost semnalate mai multe cazuri similare de concediere la fabricile Leoni Bistrița.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Depunere de dosare pentru atribuire / licitare locuri de parcare în zona b-dul Decebal, nr. 46

Persoanele fizice şi juridice deţinătoare a unui autovehicul, care doresc atribuirea unui loc de parcare în zona b-dul Decebal bl.

Close