Prefectul Ovidiu Frent s-a intilnit din nou cu reprezentantii companiei Leoni

La sediul Instituţiei prefectului judeţului Bistriţa –Năsăud, Ovidiu Frenţ prefectul judeţului, i-a primit pe Ralf Siegman, manager regional la firma Leoni , Sorin Ghiţă, noul director general Leoni Bistriţa, Daniel Deneş, manager Administrativ, însoţiţii de Cristi Dunca, consilier al preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud.

Scopul acestei vizite a fost prezentarea coordonatelor actuale și de interes ale firmei Leoni care doreşte să rămână la Bistriţa şi să se dezvolte, drept dovadă vor continua să facă angajări.

De asemenea delegaţia de la Leoni a mulţumit prefectului Ovidiu Frenţ pentru medierea pe care a făcut-o în perioada „zilelor neliniştite” de la Leoni şi care a dus la rezultate finale pozitive pentru părțile implicate. Prefectul Ovidiu Frenţ a urat succes noului Director general si întregii echipe manageriale având în vedere importanța firmei Leoni în viaţa economică şi socială a oraşului şi a judeţului nostru.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Noul presedinte Rotary Club Bistriţa este Florin Urîte

Tănase Dumitru a predat preşedinţia Rotary Club Bistriţa, pentru perioada 2017-2018 lui Florin Urîte director de vânzări şi marketing la

Close