Pompierul Nicolar Balan a castigat maratonul Limassol Marathon

Multiplu câștigător la numeroase competiții naționale și internaționale, pompierul salvator Nicolae Bălan a reușit să câstige Limassol Marathon la categoria sa de vârstă: 30 – 39 de ani. Într-un clasament general, Nicolae s-a clasat pe locul 4 din aproximativ 1000 de concurenți din numeroase țări cu o bogată tradiție în atletism precum Kenya, Etiopia si altele.

Cei 42 de km au fost parcurși în 2 ore și 42 de minute, în condiții specifice capitalei Ciprului, cu temperaturi ridicate și vânt puternic.

“Pregătirea pentru aceste curse infernale, dar și activitatea zilnică de pompier salvator, presupun sacrificii enorme de care colegul nostru de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului se achită într-un mod exemplar.

Mai multe cuvinte în aceste clipe sunt de prisos, nu ne rămâne decât să-l felicităm pentru această performanță deosebită și să-i urăm sănătate și putere de muncă în continuare” scriu colegii sai de la ISU Bistrita

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Primul mesaj al lui Tibi Useriu dupa castigarea ultramaratonului Arctic 6633

După ce a câștigat una dintre cele mai dificile competitii din lume ultramaratonul Arctic 6633 de la Polul Nord, Tibi

Close