Pompierul bistritean Marian Borgovan decorat de Presedintele Romaniei

Plt.maj.Marian Borgovan este comandant de echipaj in cadrul ISU Bistrita-Nasaud si a primit Medalia Naţională “Serviciul Credincios” clasa a III – a, conferită de preşedintele României Klaus – Werner Iohannis !
Absolvent al Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti, Marian a dovedit de la începutul carierei militare în situaţii de urgenţă că şi-a ales meseria cu sufletul.

A participat şi coordonat numeroase misiuni de salvare a vieţilor semenilor, protejare a bunurilor materiale şi a mediului înconjurător, iar în mod special, anul trecut, în timpul liber a salvat două victime ale unui accident rutier produs în Pasul Tihuţa.

Pompierul s-a evidenţiat în activitatea desfăşurată, prin misiunile la care a participat şi în urma activităţii sale, a primit această distincţie.

Marian Borgovan a mai fost decorat şi în septembrie 2012, de către primarul Capitalei Sorin Oprescu, pentru onoarea, curajul şi devotamentul dovedit în slujba comunităţii.

Intreaga familie a pompierilor bistriţeni îi multumeşte şi îl asigură de sprijin necondiţionat.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Afectiuni ale cailor respiratorii

Directia de Sanatate Publica BN a inregistrat in ultima perioada 2060 de cazuri de imbolnaviri ale afectiunilor acute ale cailor...

Close