Poliţiştii clujeni solicită sprijinul cetăţenilor

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Cluj, Serviciul de Investigații Criminale solicită sprijinul cetăţenilor în identificarea a trei persoane implicate într-o altercaţie.

În 27 octombrie 2016, în jurul orelor 18.30, pe strada 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca, pe trotuarul din faţa unui magazin pe partea complexului comercial, între un bărbat de 53 de ani pe de o parte şi doi tineri şi o tânără pe de altă parte, a avut loc o altercaţie verbală. În urma altercaţiei, bărbatul a fost împins de cei doi tineri, s-a dezechilibrat iar în urma căderii şi-a pierdut cunoştinţa fiind internat de urgenţă într-o unitate medicală.

Pentru identificarea celor în cauză şi, implicit, pentru soluţionarea favorabilă a cauzei, poliţiştii solicită sprijinul cetăţenilor care pot oferi informaţii utile.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Programări contra-cronometru, 10 ore de recrutări intense și peste 2.500 de IT-iști, la Târgul de Cariere în IT de la Cluj

Peste 2.500 de persoane au participat joi și vineri, în 27 și 28 octombrie, la Târgul de Cariere în IT

Close