Polițiștii bistrițeni acționează pentru prevenirea accidentelor rutiere

Ieri, 6 iunie a.c., polițiștii bistrițeni au desfășurat acțiuni pentru reducerea riscului rutier, combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, precum şi sancţionarea celor care nu respectă regulile de circulaţie, punând în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud au monitorizat traficul rutier şi i-au sancţionat pe cei care au încălcat regulile de circulaţie, fiind folosite și autospeciale dotate cu aparate radar în vederea prevenirii excesului de viteză.

Acțiunile polițiștilor au vizat prevenirea evenimentelor rutiere şi depistarea celor care conduc fără permis de conducere, fiind întocmite trei dosare penale pentru ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Totodată, în urma acțiunii, polițiștii au constatat 6 infracțiuni la regimul rutier.

În urma activităţilor desfăşurate, la nivel județean, au fost aplicate 175 de sancţiuni contravenționale, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare totală de 45 880 lei, au fost reținute 10 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare, pentru diverse abateri.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

ATENTIONARE METEOROLOGICA COD GALBEN – instabilitate atmosfericã accentuatã, cantitãţi de apã însemnate

În intervalul 07 Jun 2017, ora 18:00 -> 08 Jun 2017, ora 23:00, instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat în

Close