PNL pregateste o initiativa legislativa ce vizeaza elevii si producatorii locali

50.000 de elevi din România au primit un pachet alimentar sănătos printr-un proiect care a fost pus în practică anul trecut.

Presedintele PNL BN Ioan Turc a declarat în cadrul unei conferințe de presă că PNL vrea să generalizeze acest proiect, astfel încât toți elevii să beneficieze de mâncare proaspătă și sănătoasă la scoala.

Initiativa legislativa urmeaza as fie depusa in Parlament de ea ar putea beneficia si producătorii locali intrucat licitațiile trebuie făcute la nivel local, producatorii urmand sa livreze mancare proaspata di sanatoasa scolarilor.

Insa pentru ca această inițiativă legislativă să fie pusă în practică e nevoie de acordul tuturor partidelor politice a mai spus Turc.

Alta inițiativă legislativă vizează eliminarea pragului de distanță pentru gratuitatea elevilor la mijloacele de transport în comun.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Astazi este Ziua Pompierilor din Romania

Pentru a marca "Ziua Pompierilor din România" sunteti asteptati VINERI, 15 septembrie, începând cu ora 12.00, pe Pietonalul "Liviu Rebreanu"

Close