Plantari de arbori in arealul Pepiniera Sarata

Directia Silvica Bistrita – Nasaud a programat in aceasta perioada de primavara o serie de actiuni menite sa imbunatateasca calitatea mediului prin impaduriri.

Sambata a luat fiinta o noua padure, pe o suprafata din arealul Pepinierei Sarata, Ocolul Silvic Bistrita. Ajutoarele de nadejde ale Directiei Silvice Bistrita – Nasaud au fost liceeni de la Colegiul National “Liviu Rebreanu” din Bistrita. S-a plantat gorun, paltin-de-munte, cires, frasin si salcam. Organizatorii multumesc tuturor participantilor, inclusiv cadrelor didactice care au muncit cot la cot cu elevii. Actiunea se incrie in Luna plantarii arborilor 15 martie – 15 aprilie.

Regia Nationala a Padurilor – Romsilva a planificat, pentru acest an, regenerarea a 14.252 de hectare fond forestier aflat in proprietatea publica a statului, din care 8.721 de hectare regenerari naturale si 5.531 de hectare artificiale, prin impaduriri.

Pentru campania de primavara sunt prevazute regenerari pe o suprafata de 10.712 hectare, adica 75,2% din programul anual. Pentru aceste lucrari, Romsilva va folosi 32 de milioane de puieti, proveniti din pepinierele proprii. Valoarea lucrarilor de impaduriri din aceasta primavara se ridica la 42,4 milioane de lei.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Paul Andreica a fost desemnat polițistul anului 2016

Comisarul șef Paul Andreica a fost desemnat unul dintre cei mai buni polițiști ai anului 2016 în România. De Ziua

Close