,,Pietoni în trafic”

În perioada ianuarie – iunie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Biroul Rutier şi Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – vor derula activităţi de informare şi prevenire în unităţile de învăţământ de pe raza municipiului Cluj-Napoca, în cadrul proiectului “PIETONI ÎN TRAFIC”.

Traversarea neregulamentară a drumului public de către pietoni şi neacordarea de prioritate pietonilor reprezintă cauze principale în producerea accidentelor de circulaţie.

Potrivit statisticilor, copiii sunt una dintre cele mai vulnerabile categorii de pietoni. Astfel, prin derularea acestui proiect se urmăreşte instruirea elevilor cu privire la importanţa respectării regulilor de circulaţie care li se adresează în calitate de pietoni. Totodată, vor fi abordate teme privind conduita preventivă în trafic pentru evitarea implicării acestora în evenimente de natură rutieră.

Acţiunile din acest proiect vor include sesiuni de informare, concursuri, vizite la sediul Poliţiei Rutiere, având ca scop creşterea gradului de informare şi reducerea riscului de victimizare şi implicare a copiilor în accidente rutiere.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Weekend plin pentru polițiștii clujeni

În perioada 22 – 24 ianuarie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost prezenţi în mijlocul comunităţii

Close