Piesa de teatru “Straini in noapte” se va juca din nou la Bistrita

Actorul Florin Piersic revine la Bistrita cu piesa „Străini în noapte” alături de actriţa Medeea Marinescu.

Evenimentul va avea loc la Palatul Culturii duminică, 7 mai, de la ora 19.00. Biletele s-au pus deja in vanzare contra sumei de 60 lei la casieria Palatului Culturii.

În piesa ”Străini în noapte”, de Eric Assous, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața.

Piesa de teatru te va tine cu sufletul la gura, este o comedie romantică cu răsturnări de situație, minciună, seducție și o lectie despre cum ne schimbă timpul.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Comisarii Garzii de Mediu Bistrita-Nasaud – protest spontan prin intreruperea temporara a programului de lucru

Angajaţii Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud, 12 persoane, si-au întrerupt activitatea astazi pentru 3 ore, potrivit comisarului şef

Close